Gitarkurs med Tony Barbala Andreassen!

Hvordan kan Tony vite hvilke 3-4 akkorder som kommer i de fleste sanger?

Når jeg var 10-11 år, lærte min musikklærer meg hvordan jeg kunne vite hvilke 3-4 akkorder som passet til VELDIG mange låter. Han bare tegnet systemet ned på en lapp (som jeg fortsatt har som minne), og så meg HIMLE med øynene etterhvert som jeg skjønte verdien av hva han viste meg.

Denne kunnskapen har jeg hatt glede av siden, og i dag deler jeg den med deg (se video):

Gratis mini-gitarkurs i 3 deler!

Finn ut hvor mye kan du lære på noen få minutter! Meld deg på Tonys gratis mini-gitarkurs / nyhetsbrev her, og se om ikke du også får deg en liten “a-ha!” opplevelse. Kurset sendes til din e-post, i tre deler, over tre dager.

E-postadressen din er trygg hos meg. Jeg sender aldri spam, og du stopper informasjonen enkelt, når du selv vil